Sötét

Chevrolet Corvette C2 teszt (1967) - ez félelmetesen nyers 

Feliratkozás
Megtekintés 92 E
99% 908 8

Ha támogatnád a munkámat, és értesülnél bővebb információkról a tartalmakkal kapcsolatban, csatlakozz a csatornatagsághoz:
hurun.info/one/_qjsyBmS4sViRMMERAxl2gjoin
Köszönöm, ha segítesz ezzel fenntarthatóan működtetni a független tartalomkészítést!
Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
A múzeum: bit.ly/OldCarMuseum
Ha van egy használtautód, amiről szívesen látnál hasonló videót, akkor itt tudsz jelentkezni:
andris98.yt@gmail.com

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.szept.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 100   
spotter. bence
Letty autója a Halálos iramban 8-ból 😎😁
akos czibok
akos czibok 2 napja
Megyek muscle car idle-t hallgatni
ati7803
ati7803 9 napja
Jááá dekirály! 😃🏁✌️
Tomi Simon
Tomi Simon Hónapja
Nice folytasd csak igy tovább
DooDooBOOY
DooDooBOOY 2 hónapja
Én pont ellentéted vagyok, nálam inkább az Europai/Japán autók maradtak háttérben, míg az amerikai autók elönyben.. Feliratkoztam,hátha látok még ehhez hasonló videókat!
Botond Kovács
Botond Kovács 2 hónapja
😈Maga a démon😈
1910 Miklós
1910 Miklós 2 hónapja
Lessz videó nitroról ahogy rá nyito 500kmh nál?
Norbert Németh
Norbert Németh 3 hónapja
Mikor elindultal és hallottam a hangját észrevettem hogy egyfolytában vigyorgok! Van olyan férfi akinek nem dobban meg a szíve erre a hangra????????? Brutális! 🔥😍
Lacee Koós
Lacee Koós 4 hónapja
A vigyor, így 2 hónap után már azért kicsit lohadt? 😅 Hozzad a múzeumból a gépeket, mert személy szerint én nagyon élvezem. :D
DanzouHun
DanzouHun 5 hónapja
Amerikai autó fanatikusként nem titkolván elfogultságomat ezen autók irányában, nekem nem léteznek más autók, amik megdobogtatják a szívemet, csak az amerikai V8. Minden márkának megvan a maga jól sikerült szériája, de valahogy ezek az autók mások, mint a többi. Én csak azt kívánom, hogy még több USA V8-as élményben legyen részed és, hogy ezeket hozd majd el nekünk is !
attila kappel
attila kappel 6 hónapja
Hát ez a 350 ló 2020-ban is nagy szám,nemhogy a hatvanas években. Ha csak belegondolunk hogy nálunk a 70-es években milyen autók furikáztak.........
Architekt5
Architekt5 6 hónapja
Arany Szivem... "A tank az igen hamar ürül"... Ez Autó, Andriskám, egy izom betonszaggató oroszlánba fecskendezett TÜSKÉS RÁJA! Nem kérdezi meg, hogy van a pénztárcád... Valószínü nem Zakariás fog ilyet venni Jászkunkarafaszajenőalsóbögyörősvalagpusztáról, és nem is a négy műszakban dolgozó kiherélt apuka... Ez a van mozgássérült kártyád de nincs OKOD kategória...
Zerkovitz zoltán
Zerkovitz zoltán 6 hónapja
Ott a régi Ritmo TC Abarthom, még a színe is stimmel, arról is csinálj egy tesztet, mosolyt fog ragasztani az arcodra!!!! :)
Gy G
Gy G 6 hónapja
Hàt ez most egy elèg tartalmatlan videó lett, ez az autó szerintem többet èrdemelt volna, ezt mondom úgy, hogy különösebben engem sem èrdekelnek az amerikai benzintemetők.
Gábor Vörös
Gábor Vörös 6 hónapja
Imádom a ‘60-ás évek Corvette típusait! 🙂
diamant8421
diamant8421 6 hónapja
jó, hogy van német autópálya
Ujj Csaba
Ujj Csaba 6 hónapja
Én mindig mondom. Addig nem távozok erről a világról amíg nem lesz saját Amerikai izom autóm a régiekből legalább EGY.
Fabiano.00
Fabiano.00 6 hónapja
Gyönyörű, a fél testemet odaadnám egy Corvettért.
Gergely B
Gergely B 6 hónapja
100x ezt , mint a Huracant!!!!
Kupás Ákos
Kupás Ákos 6 hónapja
kijavítanálak ha nem gond, ez egy "Short Block" motor nem "Small Block"
Beci Kertesz
Beci Kertesz 6 hónapja
Ezigen Andris... Egyre elkeserítőbb a helyzet! Egy 10 perces videó tartalomban, töménytelen mennyiségű reklám. Nem szoktam kommentelni főleg meg a reklám miatt, mert mindenki él valamiből, de ez már sok. Végignéztem, a reklámokat is végig szoktam, mert valamiből tartalmat kell gyártani de kérlek maradj a realitás talaján. Köszönöm.
Sütkei Ádám
Sütkei Ádám 6 hónapja
Esetleg müsorra nem kerülhetne egy Chevy Chevelle ss?
Sütkei Ádám
Sütkei Ádám 6 hónapja
Én még emberre sosem voltam irigy... Gratulálok, neked sikerült elérned :D
frank457777
frank457777 6 hónapja
Stingray Corvette gyönyörű autó
Benedek
Benedek 6 hónapja
Engem, csak ezek érdekelnek!;)
Magyari tamas
Magyari tamas 6 hónapja
Szia jok a videoid andris de en szeretem a veteràn autokat is ugyhogy nyomazsd az autos videokat a LIKE AZ TŐLEM MEGVAN plusz a feliratkozàs 👍
Hajnal László
Hajnal László 6 hónapja
A tulaj miCorvette ?
Balázs Serfőző
Balázs Serfőző 6 hónapja
Hogy hogy csak 10 perc?
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf 6 hónapja
ez egy sexmachine! Ettől feláll!
lászló sevi
lászló sevi 6 hónapja
a sok kibasztott reklám agyonvágja a videót!!!!!!! jöhetne több amerikai klasszikus vas! (nem! musztáng) A hangját még szívesen hallgattam volna pofázás nélkül.
Andrew Black
Andrew Black 6 hónapja
Hát igen Andris! Ebben az időben még kellett tudni vezetni is. Ma már egy szőke ribanc is elvezet bármit a világ összes lóerejével(Supercar Blondie)
Sándor Farkas
Sándor Farkas 6 hónapja
5:24 Ennek azért egy kicsit jobban nézz utána légyszi! Maximum itt Európában volt a 60-as években az elefántfül egyenlő a légkondival! Az amcsiknál már akkoriba is, sőt még korábban volt légkondi az autókban, a kezdet kezdetén még szárazjeges megoldással ugyan de a 60-as években már volt "rendes" klíma is a kocsikban és nem elvétve.
Sándor Farkas
Sándor Farkas 6 hónapja
@Manta 13 Így van, az amcsikról megvan amúgy a véleményem, de mindig tudták mi a jó és adtak is rá!
Manta 13
Manta 13 6 hónapja
Sándor Farkas ...meg “buta” műszaki megoldások az eu és japán gyártókhoz képest....😒 tipik sztereotípia....
Tamás Koscsó
Tamás Koscsó 6 hónapja
Az első reklámnak egy Opel corsát raktak be..... Egy kicsit rosszul lettem. Hol lesz ez a nyomorult Opel hogyishívják 50 év múlva?
Gabor Fenyvesi
Gabor Fenyvesi 6 hónapja
Ez nem autó.Sokkal több annál!Egy csoda!!!!Köszönöm!
Júlia Kitti kerli Gregus
Nagyon irigyellek téged hogy megtudtad próbálni ezt a csodát 😁 sok sikert kívánok neked 😁 szerencsés vagy !! Megkönnyeztem a videót .. pedig én is fiatal vagyok még !!
WaifuRacer
WaifuRacer 6 hónapja
Amikor nekem valaki azt mondja hogy amerikai sport autó nekem mindíg a C4 corvette vagy a harmadik gen. trans am firebird (KITT) jut az eszembe, valahogy nekem ezek a bubis kinézetü 60s 70s autók sose jöttek be, de ez igen szép darab.
Pál Geiszelhardt
Pál Geiszelhardt 6 hónapja
"...Sokkal jobban preferálom az agilis, könnyű sportautókat..." Ezt már szeretem hallani! ;) Imádom azokat a szép visszaváltásokat
SoLa97
SoLa97 6 hónapja
nekem mindig ezek voltak a favoritok, bár személy szerint a Dodge Charger 1969 a kedvenc, de az összes hasonló korú amerikai V8 as coupe-t ide tudnám sorolni, Chevrolet Chevelle, Pontiac Firebird, Hemi Cuda stb, és a videóban látható Corvette is, eszméletlen jó, és még hozzá kézi váltós, áhhh.. ez álomautó :D 5:48 ez a hang meg mindent elárul szerintem, oltári jó, én ha milliomos lennék előbb vennék ilyet mint valami új 2020 beli agyon csicsázott, műanyag "szuperautót"
Tamás Farkas
Tamás Farkas 6 hónapja
Legendás autó a régi szép időkből. Reméljük, hogy lesz szerencséd sok hasonló autóhoz. Az ötvenes- hatvanas években nagyon termékeny volt az amerikai autóipar, rengeteg klasszikus született ezekben az évtizedekben. Az angol Quentin Willson (autós szakújságíró és az eredeti Top Gear/ Fifth Gear műsorvezetője) írta - „Amig Európa kis zömök, fekete-szürke, fapados dobozokban zötykölődött, addig az amerikaiak csillogó, pasztellszínű rakétában száguldoztak. Európa kézzel engedte le az ablakokat, az amerikaiak pedig nemcsak, hogy az ablakokat, hanem az üléseket, a csomagtartónyitót és a sebességváltót is egy krómozott gomb megnyomásával működtették. Az európaiak csak a villódzó tv-képernyő előtt férkőzhettek az amerikai autó közelébe.”
zozo76hun
zozo76hun 6 hónapja
Gyerekek! A V8 a pokolban is V8!!!
Adam Tokar
Adam Tokar 6 hónapja
Nem semmi vadállat ez a Corvette! Ha hosszabb lett volna a teszt lehet hogy Andris már borostás lenne, mélyebb lenne a hangja és piros Marlborót szívna a szokásos reggeli Jack Danielshez. :) A kiskőrösi gyűjteménynél mintha felbukkant volna az emeleten egy Jaguar E-type Roadster egy pillanatra. Szuper volna ha Andris azt is le tudná tesztelni - szintén a hatvanas évek első feléből származó legendás sportautó, érdemes lenne összehasonlítani ezzel a Corvette-el.
Trail Dogs Pilis
Trail Dogs Pilis 6 hónapja
Akkor a mai napon dobd fel a kamerákat a jófogásra és menj el ülés fűtés rendszereket tervezni valami multihoz amelyik kitapossa belőled még a szart is! “Nagyon érdekes élményt ad” A legfontosabb, hogy tévedés azt gondolni, hogy bárkit érdekel, hogy milyen autókat szeretsz. Ne maszatolj ezzel! Ha lelkiznél helyette legyen kép vagy hang. Leszarom! 🤣 A kihegyezett szívómotor, na az nem az amcsi vényóc. Hacsak nem a nascarról beszélünk. Főleg nem egy nyomórudas small block. Az autózás esszenciája, történelme, veleje, fejlődése, még az első japán sportosabb verziók is amerikából eredeztethetők. Az európai és az amerikai autógyártás folyamatosan kölcsönhatásban volt egymással. Ha téged önmagában az amerikai nem nyűgöz le, kihagyod, mert “téged ez nem”, “neked ez nem” akkor mondjuk az érettségin ez egy amúgy 5-ös feleletből lerontott 2-es. Nekünk dolgozol! 🤭 vagy mi. Vagy mi neked vagy?! Vagy nem tudom. Tedd helyre. Az V8 hangokért óriás hála és köszönet mert már fsz kivan, hogy ezt a hang megoldást egyik (hisszú síp) sem tudja megoldani. Tisztelet a kivételnek. Puszi pacsi
Hungarian Supercar Spotters
F40-röl lesz videó? Vagy 😊
Gábor Bodó
Gábor Bodó 6 hónapja
Kubikincs? XDXDXD Köbhüvelyk lesz az jóbarát. :)
Mega Bass M3 Apokalips
Andris mikor lesz videó a BMW X1 2012 évjáratú kocsiról ? Szerintem az is egy érdekes kocsi ( E84 SUV)
Kornél Horváth
Kornél Horváth 6 hónapja
Eddig nekem is kiestek az amerikai autók, de ettől biza végig rázott a hideg 😍🤩
László Ördög
László Ördög 6 hónapja
Na, végre egy autó!
Winkler Norbert
Winkler Norbert 6 hónapja
Olyan vagy a kocsikkal mint gombóc Artúr a 🍫-val🤷‍♂️😂
tamás ujvári
tamás ujvári 6 hónapja
Con Air Maloy megérkezik hurun.info/to/vide/iKqJk36dx4K6nNE.html A repülő Corvette hurun.info/to/vide/f6GHzHycpmLJx9U.html
Sándor Levente
Sándor Levente 6 hónapja
Azért az, hogy visszamaradottabb mint az európai autók azt vitatnám! Az amerikai autók mindig a prémiumot hozták! Szinte mindegyik évben gyártott autó! Nincs túl bonyolítva, és jó! Nem is kell több! Nincs jobb egy király izomautónál! :)
P.Tibor
P.Tibor 6 hónapja
9:27 -nél a trakis biztos mondta hűűű a kiskésit XDXDXD micsoda autó :D
Tamás Rohonczy
Tamás Rohonczy 6 hónapja
Na eeeez igen! :D Igényes videóban, igényes zenével, egy igényes autó! :) Ezt odatetted Andris gratula hozzá!! Éééés az a V8-as hang még így videóról is leugrik :D nekem is fülig ért volna a szám :) Köszönjük! :)
Zoltán Cseh
Zoltán Cseh 6 hónapja
Dávid Bognár:Az ACCH-nél van egy bordó restaurált példány.
LenryNmQ
LenryNmQ 6 hónapja
Kiskőrösiként én biciklizni jártam ki gyerekkoromban azokra az utakra a szőlők között... azt hiszem te jártál jobban :D
jarmuvekponthu
jarmuvekponthu 6 hónapja
Szebb mint egy Ferrari.(nekem)
Frank Williams
Frank Williams 6 hónapja
Aki szereti ezt a motorhangot,annak tetszeni fog a Rázós Futam című fillm. Itt van fenn a youtube-on. Az egész filmben szinte csak ezt hallani...
Dániel Szoboszlai
Dániel Szoboszlai 6 hónapja
Jézusom az a szín de k*rvajó! :D isteni! :)
Dancemania
Dancemania 6 hónapja
AZTAKURVA!!! 😯🤩
Németh Ádám
Németh Ádám 6 hónapja
A légkondi 1967-ben már réges régen rendelhető extra volt, csak ebbe nem kérte a vevő. Már 1939-ben felbukkant az extralistán a Pacardnál, később az 50-es évek elejére elterjedt extra lett, az elektromos ablakemelővel, és más extrákkal együtt. Nagyon sok újítás az autóiparban amerikai gyártóknál jelent meg. Európa, és Japán hosszú ideig lemaradásban volt. Nem hiába hívták úgy a Cadillacet, hogy standard of the world.
Balint Nagy MUSIC
Balint Nagy MUSIC 6 hónapja
Überbeteg ez a hang Bro💥💯
olo
olo 6 hónapja
Te héliumot szívsz?
szlaeyer22
szlaeyer22 6 hónapja
Gratula.
Dr Kiss Ferenc
Dr Kiss Ferenc 6 hónapja
Szuper videó, felüdítettél mára!
Dr Kiss Ferenc
Dr Kiss Ferenc 6 hónapja
Eszméletlen jó lehet, már hangja is bizsergető, nagyon kipróbálnám!
Kevin és Levente
Kevin és Levente 6 hónapja
És mikor lesz valami Amerika terepjarorol szó vagy valami bmw 39 vagy és x5 a régebbi
Robi Rey
Robi Rey 6 hónapja
Oszt Mustang lesz majd he ?
Vera I.
Vera I. 6 hónapja
Esküszöm, tátva maradt a szám. Ez egy csoda. Egy gyönyörű csoda.
Karl Zundel
Karl Zundel 6 hónapja
A hangja mesés... Légyszi csinálj még egy Mustang GT-s videót!
Alexander Kovacs
Alexander Kovacs 6 hónapja
A régi igaz még ma is érvényes. Az igazi férfi autó: -Benzin üzemü -Hátsó kerékhajtásu -Manuális váltós -Négytöl több, de valójában hattól is több a hengerek száma !!! Nagyjábol ez az alap recept ...😉
Zoltán Fodor
Zoltán Fodor 6 hónapja
Szia.Látom betojtál tőle.Pedig ez még egy konszolidált változat abból, amit egy jenki vas tud,és tökmindegy,hogy csak 1500 kiló,egy két és fél tonnás vas is betolja a gerinced a támlába,csak kissé nehezebben hozod ki a szarból, ha elmérted a dolgot. Egyébként egy Side Pipe rendszer nem a túrázásról szól,Kóstolj meg egy fojtatlan 1972-es Ford bármit 460-as mocival, és azt fogod érezni,hogy selymes csöndben átlépted a két kilót,csak tartsd az úton.
szdonat
szdonat 6 hónapja
Szia Andris! 4:49-nél bal hátul azzal a fa kerekes autóval is fogsz menni? Az nagyon érdekelne :D
Tim Tom
Tim Tom 6 hónapja
Nagyon komoly, de feketében. Bár ez szubjektív :) Tervben van egy ilyen , de csak ha nem találok megfelelő Chevy C10-et 1976-os kiadásban vagy 1977-es Dodge power Wagon-t (Másnaposok c. film) akinek van ilyen akár fellelt állapotban ne sajnálja, most indulok érte egy "zsák" pénzzel :)
A. C.
A. C. 6 hónapja
@Tim Tom Teljesen jo az a kis 350 vel . Ezt megcsinalod jora az ara emelkedik ahogy latod . ki kell fogni . Csak ugyesen akkor hajra hajra ne add fol .
Tim Tom
Tim Tom 6 hónapja
A. C. Köszi a linkeket. Van azért közelebb is, ez sem rossz alap I found this offer at mobile.de: suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301050794&.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard& Chevrolet C10 First Registration: 06/1979 Mileage: 79.000 km Fuel Type: Petrol Price: 12 000 EUR Persze az lenne a legjobb ha itthon lenne valakinek egy szép használható darab rendszámmal. Na azért most elindulnék :)
A. C.
A. C. 6 hónapja
@Tim Tom Ahogy mondtam ezeknek az ara az egekben vagy restauralsz , importalsz low milage survivor vagy felujitotta matek ilyen 15ktol indul mindegyikre minimum . classiccars.com/listings/view/1368024/1977-ford-f150-for-sale-in-statesville-north-carolina-28677
A. C.
A. C. 6 hónapja
@Tim Tom Figyu latom a Power Wagon a szived csucske meg a Stepside C10 mindketto gyujtoi darab . de nezd igy pelda : www.autoblog.com/cars-for-sale-detail--3674938386795043301-Dodge-Power+Wagon-1978 , ez egy 1978 Shortbox . shipping from Cadillac, MI 49601 - Southampton Uk Container 3k USD (ebbol a kontenres szalitas 1500 a tobbi hogy begyujtik neked, papirmunka , ) ( Ado 2% Vam nincs ) bereggeled 50 font . aztan hogy onnan haza treler meg papir mi hogyan aznemtudom . Nem elek Magyarorszagon . (Edit: Jah alkatresz meg innen : Rockauto )
Tim Tom
Tim Tom 6 hónapja
A. C. Erről van szó....aaaaaa hurun.info/to/vide/q5yfyIBswKDQrKc.html
DaViDsON0831
DaViDsON0831 6 hónapja
De vagány! Ennél már csak az osztott ablakos (hátsó) a menőbb de az nagyon ritka.
Patrik Román
Patrik Román 6 hónapja
Jöhet a c3 :D
Roland Kocsis
Roland Kocsis 6 hónapja
Az a vissza váltás és az a hang...Libabőr tört ki rajtam!
AlexF
AlexF 6 hónapja
Azért durva, hogy az E46 kombitól meg lerúgott E36 kabriótól (hehe...) eljutottál addig, hogy ilyeneket vezetsz. Így tovább, de azért pár hétköznapi autó is maradjon! :D
Ferenc Csór
Ferenc Csór 6 hónapja
V8 😍💪
Rage
Rage 6 hónapja
Gratulálok, a hétköznapi népnek szóló videóid miatt nézlek néztelek, de most már azt kezdem érezni,hogy mint a többi ilyen csatorna vagy adó csak tuning, izom, drága, a legerősebb stb stb farok méregetők vonalát kezdi követni! persze egyik felel ezt kéri másik meg azt, persze nem lehet mindig ugyan azt a népautós bemutatókat feltenni, de ha visszatekintünk látszik merre is haladunk!
Zoltán Cseh
Zoltán Cseh 6 hónapja
Ha az amerikai autók ugrásszerű fejlődését szeretnéd egyszer bemutatni :ajánlani tudom a 66-os Oldsmobile Toronado-t.A GM első fronthajtású modelljét,a maga 425-ös(7.0 liter) 315 lóerősblokkjával.Ma már igazi ritkaság.Anno az autós újságírók,csak úgy emlegették:az országutak luxus yachtja.Egy igazi tipushibát lehetett felróni:a 4-torkú Rochester karbit.Aminek köszönhetően szerettek kigyulladni.A fennmaradt példányok éppen ezért egytől-egyig kéttorkú Edelbrock karburátorosak.
Mr Whopee
Mr Whopee 6 hónapja
Végre van amerikai is. Hiányoztak már!
János Magyar
János Magyar 6 hónapja
Imádom a hangját! 💪 Váú!
Krisztian Szeleczki
Gratulálok! Elérted hogy ennyire ritka autot tesztelhetel....de megérdemled!😉
Csabesz._.
Csabesz._. 6 hónapja
Valóban szép autó! Volt szerencsém élőbe megnézni,Kiskőrösön.
Ferenc Juhász
Ferenc Juhász 6 hónapja
Pont a videó elején gondolkodtam, hogy megtámogatlak azzal, hogy megnézem a hirdetést, erre belerakod pont indítás előttre. Hát sajnálatos módon nem tudtam kivárni
Attila Erdősi
Attila Erdősi 6 hónapja
Nagyon jó lett a videó. Csak a lényeg volt benne semmi több, de így volt jó. Ez az Rs octávia okádék zöld nekem sem a kedvencem de ezen az autón megbocsájtható. Köszönjük még több ilyet.
Mezei Dániel
Mezei Dániel 6 hónapja
Nem akarok belevauzni, de az első sorozat gyártott amerikai sportautó az Nash Healey volt, 1951-től. :)
Pál Lestyán
Pál Lestyán 6 hónapja
Nekem volt ilyen autóm. Na jó, csak matchbox formájában, de az oviban nagy király voltam...
Laszlo Bauer
Laszlo Bauer 6 hónapja
Cubic inch magyarul köbhüvelyk. Prima a video, csak így tovább!
Giczi Tamás
Giczi Tamás 6 hónapja
Az a hang ❤️❤️❤️Te jó ég!
Cuccos19
Cuccos19 6 hónapja
Kedves EU! B@szódj meg a normáiddal együtt, Corvette-t mindenkinek! :D Komolyra fordítva, az ilyen kocsikat nem a praktikum miatt, hanem a feeling miatt szeretjük. :) Valahogy ezek az autók - csak két gyors példának a fenti Corvette és mondjuk a Jaguar E-Type - valahogy sosem öregszik ki az utcaképből, tájképből, bárhol is jelenjen meg. Egy 70-es 80-as, vagy még későbbi "szuper sportkocsi" megmosolyogtat, de már inkább a szánakozás szintjén, hogy mennyire elévült a forma, nincs már meg benne az a brutális vadállat feeling, mint megjelenése idején. Manapság egy Ferrari Testarossa vagy egy Lamborghini Countach eléggé semmit mondón néz ki. Bocsi a fanoktól! Amúgy nekem is tetszettek... csak úgy 25-30 éve. A fenti Corvette színe király, így jöhetne, ahogy van (és mellé némi MOL részvény csomag...:D )
Cuccos19
Cuccos19 6 hónapja
@Alexander Kovacs Nagyon helyesen teszik! ;)
Alexander Kovacs
Alexander Kovacs 6 hónapja
"Kedves EU ! B@szódj meg a normáiddal együtt !" Cuccos 19 - Hogy Magyaroszágon mi a helyzet ez ügyben, azt én nem tudom. De konkrétan Szlovákiában az a ábra, hogy: Diesel működésü 1970.augusztus 31-ig legyártott és Benzin működésü 1971.augusztus 31-ig legyártott gépjárműveket nem kell vizsgáztatni károsanyag kibocsátás céljábol !!! Műszaki szempontbol igen, kell !!! De károsanyag kibocsátás célbol nem kell !!! Tehát a videoban látott Corvette C2 bőven belefér 👍
Katona Zsolt
Katona Zsolt 6 hónapja
Zseniális! :)
Dani Havasi
Dani Havasi 6 hónapja
kellemes csalódás volt. bár ahogy mondtad, hogy ezek után nem fejlődtek hatalmas mértékben az izomautók technikailag, talán ezért állok távol a témától én is
Ádám Csanell2
Ádám Csanell2 6 hónapja
Duruzsol a V8❤
Nevr.
Nevr. 6 hónapja
remek megint az operatőri munka, csak fura volt, hogy visszafelé megy a kamion. Az autó pedig one of the best
Illbegoodinthefuture
Borzasztó jól néz ki ez az autó *.*
Ádám Hanák
Ádám Hanák 6 hónapja
én nem rajongok annyira az amerikai autókért de ez a Corvette gyönyörű...talán az amcsi autók közül a 67'-Shelby GT500 tetszik meg a 2005-ös Ford GT
tkrisz36
tkrisz36 6 hónapja
Azert a tulajnak respect h oda meri adni. Na nem mintha rosszul vezetnel vagy barmi de akkor is tortenhet akarmikor akarmi.
f filter
f filter 6 hónapja
tuti szín + brutális hang :) Igazi kuriózum. Milyen jó ezt nézni és hallgatni, amikor ellepnek bennünket a jellegtelen, néma elektromos autók.
Nagy Roland
Nagy Roland 6 hónapja
Álom autó. Kamion a háttérben jó gyorsan tolat. :)
László Molnár
László Molnár 6 hónapja
A vényóc a pokolban is vényóc ;) Eddigi legjobb videóid egyike, ha kis korodban nem érintett meg az amcsi autó láz, már nem is fog. Ez olyan mint a szerelem- nem észérveket kell felsorakoztatni mint fogyasztás, napi használhatóság, fenntartási költségek stb..., gyerekkorban elragad és nem enged többé.
Következő
Pallet Bluetooth Speaker V3 DIY
36:16
GAZ 24 Restoration
47:36
Megtekintés 4,5 M