Sötét

Volvo V60 DÍZEL plug-in hibrid használtteszt - mindenre IS jó? 

Feliratkozás
Megtekintés 68 E
99% 676 6

Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
Ha esetleg támogatnád a munkámat, tudsz csatlakozni a csatornatagsághoz:
hurun.info/one/_qjsyBmS4sViRMMERAxl2gjoin
Köszönöm, ha segítesz ezzel fenntarthatóan működtetni a független tartalomkészítést!
Köszönet az autóért Tamásnak!
Ha van egy használtautód, amiről szívesen látnál hasonló videót, akkor itt tudsz jelentkezni:
andris98.yt@gmail.com

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.okt.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 59   
József Orsós
József Orsós Hónapja
Ha egybe is működik a 2 rendszer ( dízel motor és a villany motor ) akkor sem össze adandó a teljesítmény. Az egy hibás megfogalmazás volt :) de jó videó amúgy
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
nekem sima diesellel kéne , kár feláldozni a csomagtartót az akkuért
László Bencsik
László Bencsik 2 hónapja
Handrás le iratkozott
Tomi Jónás
Tomi Jónás 3 hónapja
Kedves Andris! Nagyon köszönjük a minden részletre kiterjedő, érthető tesztjeidet! Kíváncsi lennék egy Volvo xc60 benzines verzióra 2004-2007 évjáratból. Köszönet!
Lajos Erdei
Lajos Erdei 4 hónapja
Kiváncsi lennék mit tud egy használt Bora!
Istvan Toth
Istvan Toth 5 hónapja
2010- után gyártott volvót nem szabad venni! Saját volvós tapasztalalataim vannak. Ha valami elektronikus hiba van, nem tudják megjavítani! Ez tény! Én szóltam!
Tamas Vamos
Tamas Vamos 5 hónapja
Koszi a tesztet! Erdekes volt. Azert az a 2.9l fogyasztas jol nez ki. Ertem en, hogy e melle kell neki villany is, node akkor is. Igy van ertelme a PHEV-nek. (Meg ugy egyaltalan a hibrid autoknak.) Franko!
Tamas Vamos
Tamas Vamos 2 hónapja
@Garázs Géza Az lehet. Nekem erre nincs igényem.
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
csak autópályán vérzik el , 200felett gyege
Segítő Gergő
Segítő Gergő 5 hónapja
tisztán dizel használattal 5,6L/100km :)
andris bajari
andris bajari 5 hónapja
Pont a volvonak a biztonsági öves reklámja volt a videó előtt 😆
Crazy Gecco
Crazy Gecco 5 hónapja
Most akkor kinek higgyünk? Ezt nézzétek meg, mielőtt belekóstoltok a technikába 😝😂🤣 hurun.info/to/vide/o5qilIJ5rXrCpsk.html
Dávid Gáncs
Dávid Gáncs 5 hónapja
Ha már PHEV, akkor egy tesztet megérne az Ampera is! :)
leo menyhart
leo menyhart 5 hónapja
Nagyon tetszenek ezek a hasznalattesztes videoid Andris! Örülnék valami Renault Megane vagy Talisman bemutatónak , persze ha van rá lehetőséged! Így tovább! :D
Laczkó
Laczkó 5 hónapja
Köszönöm, András, nagyon jó lett a bemutató. Két apróságot hozzá tennék: úgy a legjobb tölteni az ilyeneket, ha napelem rendszerről oldjuk meg. Viszont, ha valaki pl. a 7. emeleten lakik, annak ez a töltögetés nem nagyon játszik egyelőre. 😑
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Laczkó pont nem jóval példálózol, mert s Győri buszokat üzemeltető cég NEM privát ,nem írom le a nevét ,tudod miről van szó, 100% állami tulajdon , így pont az szarik bele a tiszta levegőbe akinek dől a pénz az mi munkánk által adott adóforintokból , és még a mi egészségünket rombolják vele?
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Laczkóvan róla statisztika hogy Angliában a PHEV esek jelentős része nem tölt , és nem azért mert nem akar , hanem mert nem tud , mert nincs infrastruktúra
Laczkó
Laczkó 2 hónapja
@Garázs Géza A kérdés, hogy miért van ennyi pénze az önkormányzatoknak, az messzire vezetne, de minimum a privatizációig, amikor nagyon komoly nemzeti vagyon került idegen kezekbe. A mai napig ezt nyögjük. Én is sajnálom, hogy az Euro2 még forgalomban van sok helyen. Ettől függetlenül mindenkinek közös ügye a tisztább levegő, az számomra nem megoldás, hogy másra mutogatok: "De hát ő is a mocskos dízelével jár nap mint nap..." Szóval ez így nem megy. Amúgy honnan veszed, hogy a PHEV-esek 75 %-a nem tölt kábellel?? 1 évig voltam PHEV-es csoportban a facen, ott kb a 80-90 % nagyon komolyan vette a kábeles töltést és tudták, hogy így olcsóbb az üzemeltetés is.
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Laczkó nem kell utánaolvasnom, így is tudom hogy a felhasználók 75% a soha nem fogja tölteni , így ez főleg dieselmotorral kombinálva brutál kontraproduktív: mert a hideg dieselt röffenti be a városban , így jobban szennyez a hibrid mint ha melegen érkeznél a városba. a megoldás a CNG, vagy az LPG ,nem véletlenül Miskolc ilyen buszokat vett , és nem büdös ,az autógázzal lehet érdemi eredményt elérni! csak sajnos a magyar szabályozás ezt is elkaszálja , mikor ezek az üzemanyagok tényleg környezetkímélőek! menj ki az olaszokhoz ,vagy hollandiába ,ott a LPG és CNG nem szitokszó
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Laczkó én értem mi a környezetvédelem , de miért is lenne az átlag polgár a környezetvédelemben érdekelt ? mikor azt látja hogy a Buszon Rába EURO2 felirat van? szóval ehhez korán van még Magyrországon, nagyon
Kristóf Nagy
Kristóf Nagy 5 hónapja
TC-t, Speedzonet már leiskolázod
Gábor Ilyés
Gábor Ilyés 5 hónapja
Mondat végén vidd le a hangsúlyt, András, mert úgy jobb lenne hallgatni a mondandód! Az optimálisnak nem léteznek fokozatai, az maga az abszolút optimum!
Gábor Ilyés
Gábor Ilyés 5 hónapja
@Nándor Pintér Attól még, hogy valamit egyesek használnak szófordulatként, még elmondható jelen esetben, hogy logikailag és grammatikailag helytelen.
Nándor Pintér
Nándor Pintér 5 hónapja
Inkább csak nem kéne mondatonként vágni, az utóbbi meg szőrszálhasogatás, simán használják szófordulatként ;)
Huszár Attila
Huszár Attila 5 hónapja
Hibridet SOHA!!!!!!!! Egy rakás ....... mindegyik! Egyébként a videó szokás szerint nagyon jó!!! Csak így tovább, NE hagyd abba!!!!!
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
Huszár Attila! Ez is egy vélemény. Miért nem tetszik a hibrid?
Steve M
Steve M 5 hónapja
Szerettem volna végignézni, jó videónak tűnt, de a 2. reklámblokk után meguntam...
Róbert Nagy
Róbert Nagy 5 hónapja
ublock es nincs reklam
yodamester10
yodamester10 5 hónapja
Úgy látszik tudatosan vásároltam a Golf GTE-t.Csak ajánlani tudom aki hasonlóban gondolkodik és nagy neki a Volvo.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
Andris! Feliratkoztam, mert nagyon tetszik az a szakértelem és szerénység, ahogy csinálod. Pista bátyád (Speedzone) már egy kicsit elgaloppírozta magát. Aki versenyzőként néz minden autót, ne fikázza le a nem versenycélokra tervezett autókat. Ő jobban tenné, ha kiszállna a „csak" utazóautónak szánt „négykerekű unalom" teszteléséből. Köszönöm a korrekt videóidat.
Róbert Bárányos
Róbert Bárányos 5 hónapja
Szia! Esetleg skoda fábia 1.4 16v tesztet csinálsz valamikor? :) 2010-13 évjáratig érdekelne, nem igazán találok belőle tesztet, csak egy másik csatornán, annyira nem mondtak el róla mindent amire kíváncsi lehet egy halandó ember, köszi a választ! :)
johnnyhun1
johnnyhun1 5 hónapja
@Róbert Bárányos nepitelet.hu/autok/skoda/fabia_2007/ itt nézz szét
Róbert Bárányos
Róbert Bárányos 5 hónapja
@johnnyhun1 igazából a speedzone volt egy teszt amit néztem 2013 skoda fábia 1.4 16v de nem mpi sima 1.4, szóval így megtetszett a mostani vw polo helyett gondoltam de még a honda jazz is érdekel kB egy árban mozognak de ez a skoda fábia most jobban tetszik azért is kérdeztem hogy mire kell figyelni ennél a típusnál mert skodám még nem volt.
johnnyhun1
johnnyhun1 5 hónapja
@Róbert Bárányos gondolom ez az mk2-es fabiaba lenne, de karakterisztika alapján ugyan annak a motornak tűnik ami az mk1-eshez is volt, mk1-es skodákban nagyon jók az mpi motorok, nem eszik az olajat, nincs velük gond, de persze ez nagyban függ az előéletétől, mennyire volt szervizelve stb mert mint ahogy egyik motor sem ezek se elnyűhetetlenek :D Nekem mk1-es skodám van de gyanítom előbb rohad szét alattam mint hogy a motor tönkremenjen.
Róbert Bárányos
Róbert Bárányos 5 hónapja
@johnnyhun1 tehát megéri azt a durván 1-1,5 millió forintot? Itt érdekelne még típus hiba, mire kell figyelni mire érzékeny az autó, fenntartás fogyasztás stb
johnnyhun1
johnnyhun1 5 hónapja
nem hiszem hogy olyan nagy különbség lenne a hagyományos és elterjedt 8 szelepes 1.4 mpihez képest, azon kívül hogy +8 szelep és 20-30 lóerővel több, és majd 1000-el nagyobb fordulatszámon adja le a max nyomatékát.
Panyi Péter
Panyi Péter 5 hónapja
Nagyon jók a videók sok autós km vezesse utadat :-)
andris koma
andris koma 5 hónapja
mi a p az a degradáció? te sem tudsz már magyarul
Botond Lazar
Botond Lazar 5 hónapja
Magyarosított szó, a degradation-ből ered, aminek kb elhasználtságot jelent
Robert Nagy
Robert Nagy 5 hónapja
Nekem nagyon tetszik kívül belül! Mondjuk a világos belső szép de minden meglátszik rajta! Külseje meg dögös sexy !Pont jó lenne mert én kisvárosba lakom oda vissza út kb 10 km olcsón el lennék vele itthon de ha messzebb kell menni akkor se kell izgulni hogy lemerül mert ott a diesel motorja! Szerintem ez az ami megérdemli a zöld rendszámot ha ésszel használja a tulaj! Városba csak elektromosan kivéve ha mégis lemerül ,városon kívül meg a diesel! Jobban megérdemli ez a zöld rendszámot mint a suzuki "hibrid"nek csúfolt megoldása aminek semmi köze a hibridhez!
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
kutya nem töltögetné, ott a motor azért van hogy menjen
L L
L L 5 hónapja
Jah, a haveromnak is ilyenje van. Útszéli stoppos lányokat "szán meg esténként" elég gyakran, de üléshuzatot kellett tegyen ő is, mert össze-vissza "prickolták" a kárpitot a sötétben és nem lehet kivenni a "foltokat".💧🌋⛲💨💦🎐🎆🎇🎉🎊〽🍤🍌🍆🍄🍑🍒🌰⚡☔🌂😅😆😂
Sz M
Sz M 5 hónapja
A “telefon” gombok mármint a számok, nagyon jók ha pl a naviban meg akarsz adni egy címet, nem csak betűnként körben tudod beírni a betűket hanem úgy mint a régi mobilokon. Én jobban szeretem mint az Audiban a körbe tekergetős iszonyatot. :)
Flind1984
Flind1984 5 hónapja
Szia! én megnéznék egy tesztet a Ford S-Maxról. Esetleg a sajátomról. 2016-os 2l dízel 180le 7 személyes.
Flind1984
Flind1984 5 hónapja
@AlexF Igen köszi.
AlexF
AlexF 5 hónapja
Írj neki egy e-mailt, ott van a leírásban :)
zsom87
zsom87 6 hónapja
A fehér póló merész, de jó. 😎😄
hatesz
hatesz 6 hónapja
Nagyon gagyi már ez az “is”-ezés
Nagy Gergő
Nagy Gergő 6 hónapja
Ez a zene cime ha valaki nek tetszik :hurun.info/to/vide/ZIt0qmmgzWetlLM.html
Soma Raffay
Soma Raffay 6 hónapja
Ha bárki azon gondolkodik hogy egy ilyen autó megérdemli-e a zöld rendszámot, nyugodtan gondoljon a zöld rendszámos x5-ösre vagy range roverre. Na azok már nem érdemlik meg. Ez még nagyjából
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Soma Raffay nem , mert nem bevétel
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Soma Raffay miért nem ? akinek csak 500eFt os autója és a lakása 10milliót ér az rád hogy néz ? ez konkrétan a magyar lakosság fele ! onnan nézve te is brutál gazdag lehetsz ha egy lakás árát autóra költöd nem ?
Soma Raffay
Soma Raffay 2 hónapja
@Garázs Géza 10 milláért és 30-ért autót venni nem ugyanaz
Soma Raffay
Soma Raffay 2 hónapja
@Garázs Géza az ingyen parkolás neked nem támogatás?
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
@Soma Raffay telibe találtam , irigy vagy!
MatisGames
MatisGames 6 hónapja
Nagyon kíváncsi lennék egy Mk1 Ford focus St170 bemutatóra vagy ismételten egy Mk1 Focus Rs bemutatóra, nagyon elvannak tűnve de jó autók.
Live Videok
Live Videok 6 hónapja
Hiztal sokat haver jol nezel ki 👑
Name Name is
Name Name is 5 hónapja
Szia Ezen én is gondolkodtam már mintha hízott volna. Nemsoká olyan lesz mint unfield :D
Tas Tatraaljai
Tas Tatraaljai 6 hónapja
Konkrétan abban az utcában lakom ahol ezt forgatta Andris
Balint Nagy MUSIC
Balint Nagy MUSIC 6 hónapja
Komoly videó lett Bro🙏👏
dr311111
dr311111 6 hónapja
több a lájk mint a megtekintés.. a lányok? :)
Attila Szász
Attila Szász 6 hónapja
Road to 100 k🚗🏎️
Kovács Dominik
Kovács Dominik 6 hónapja
Nekünk egy 2005-ös 1.6-os Volvo s40-ünk van és egyszerűen imádom 15éves de olyan állapotban van mint egy 2 éves autó és amióta az eszemet tudom imádom a volvokat tehát polestar mindent
xxXBlack ShadoWxxX
xxXBlack ShadoWxxX 6 hónapja
Egy S90 tesztet még szívesen megnéznék! Amúgy jó lett ez is! 😀
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
Támogatom, és ha lehet, a T8-at!
József Kovács
József Kovács 6 hónapja
Nagyon tetszik 🙂
Patrik Sólyom
Patrik Sólyom 6 hónapja
Mi annak az oka, hogy mindig ezt a csatornát hozza fel nekem a HUrun, pedig nem szoktam nézni?
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Patrik Sólyom Nem az számít. Magyar vagy és ez a csatorna magyar nyelven tájékoztat arról, ami a korábbi internetes kereséseid alapján érdeklődési köröd lehet. Egyébként egyszerű a helyzeted: ha nem tetszik, tiltsd le! Szerintem rosszul járnál, mert nagyon sok értelmes információt kapsz ezen a csatornán is.
Patrik Sólyom
Patrik Sólyom 6 hónapja
@Crafter De ezt állandóan feldobja. Életemben kb. 3-szor voltam itt.
Crafter
Crafter 6 hónapja
Valószínű autós tartalmakat nézzel, ezert hasonlókat ajánl a HUrun is. Ezért is mondják a videóban minél többen nyomjanak likeot, mert HUrun ilyenkor azt reméli ha nagyon jó a videó másoknak is biztosan fog tetszeni.
Chris Gun
Chris Gun 6 hónapja
Őszintén, nem estem hanyatt, a Voltomhoz képest jókedvében tud annyit mint a volt rossz körülmények közt, a fogyasztás sem nagy dolog a voltal autópályán 5,5-5 lel el vagyok (nem 180km/hval) Ha sporolóssan vezetek 68-72 km ha szarok rá akkor 60-62 km el meg nyáron. És öregebb az autóm 2 évvel :)
Balázs Varga
Balázs Varga 5 hónapja
szerintem a 6-6,6 a tisztán dízeles fogyasztás lehet, ahhoz képest meg biztosan jobb, bár nem sokkal, 1 literrel talán, ami igazából el is veszik. én az amperám úgy használtam Hódm.vásárhely-Bpest útvonalakon, hogy Szegedig elhasználtam 20-25 km-nyi elektromos hatótávot, pályára felérve át benzinre, végül a maradék hatótávot már M5-ről kifele a célomig. így nekem 4,5 liter/100 km jött ki. Ha ezt a volvót is így használjuk, kisebb elektromos hatótávval, de kisebb dízelfogyasztással, kb. ugyanez jöhet ki, bár lehet több. Én egyszer találkoztam egy V60 tulajjal Miskolcon, aki odajött hozzám érdeklődni, mert ő is elgondolkozott, hogy lecserélje a volvo-ját, mert bár kényelmes meg dinamikus, de fogyasztást nem nagyon dícsérte.
Chris Gun
Chris Gun 5 hónapja
@Dávid Kozma Almát és körtét jó vele vinni? :D egyik se kell! Max folyékony verzióba :D.
Chris Gun
Chris Gun 5 hónapja
@Zoltán Muntyán kíváncsi lennék a többi hátrányra a csomagtartón kívül. Érdekel mert ez a két autó izgatta vásárlás előtt a fantáziám. Én nem látom a nagy hátrányát.
Dávid Kozma
Dávid Kozma 5 hónapja
Almát körtével...
Zoltán Muntyán
Zoltán Muntyán 6 hónapja
A Volttal tényleg többet lehet menni elektromos módban, és itt nagyjából el is fogytak az előnyei. :) Nem ugyan az a kategória.
Peter
Peter 6 hónapja
Szia, szuper volt a teszt, 1 szócska ütötte meg a fülem, a "Legoptimálisabb" , ilyen szó nincs, csak optimális vagy nem optimális, de sokan használják ettől függetlenül.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
Péter Veszelovszki! Az „optimális" egy háziasult magyar melléknév. Mi tiltja meg, hogy bárki használja ennek a felső vagy akár a túlzó fokát? Nyilván ezzel valami extrát akar kifejezni, és akkor igenis jogos a melléknévragozás.
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis 6 hónapja
Hát szép szép de 7:25-tól mondod a lényeget....tehát az autóban ott van minden amitől inkább menekülni kell sem mint "nyakunkba venni".Ezért vettem egy Honda Insight-ot amíg nem lesz gond egy használt elektromos megvétele....ami viszont még jóval odébb is lehet mert ha nincs semmi műszaki meghibásodás ami fosztogatná a kasszát akkor minek is a váltás?!:)A videó az tök jó lett!
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Hanselbeck Egyetértünk! Minden jót!
Hanselbeck
Hanselbeck 5 hónapja
@Levora Sándor Nem mondtam, hogy hülyeség. Arról beszéltem, hogy aki ilyen Volvo PHEV hibridet vesz, nem azért veszi, hogy Prius fenntartási költségeket kapjon, ha azt akarna, Priust venne. De nyilván nem akar, mert a Prius egy közlekedőedény, ez meg valahogy sokkal autószerűbb, cserébe amikor a tipikus dízeles nyűgöket kell javíttatni, akkor mélyebben a zsebbe kell nyúlni.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Hanselbeck Azért a Volvo PHEV sem hülyeség. Nagyon jó, a koncepció. Egy teljesen normális elsőkerékhajtásra rádobnak még egy villamos hátsókerékhajtást, ami szükség esetén képes négykerékhajtást adni a mechanikusan összekapcsolt négykerekesek össze nyűgje, túlfogyasztása és karbantartási extraköltségei nélkül. Szerintem ezt a koncepciót még nem kellene elfelejteni!
Dávid Kozma
Dávid Kozma 5 hónapja
Nekem ez az első IGAZÁN megbízható autóm. Pedig volt már ez-az...
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis 5 hónapja
@Hanselbeck Hát lehet hogy az adózási és egyéb dolgokra akkora költség megy hogy még így is kiadja hogy akár milliós kiadással is meglepheti az autó adott cég tulaját.Akinek ez a vágya hát csinálja.A szóban forgó autó is céges verda?
Imre Kovács
Imre Kovács 6 hónapja
jó a megfogalmazás: "extra tudatosság" :)
Mátraházi Antal
Mátraházi Antal 6 hónapja
2020 Magyarország Draskovics Andris videót nézek a laptopon, közben a mobilomon HAHU-n nézegetem a használt Volvókat - köszönjük technológia!
DD16
DD16 6 hónapja
És értelmet nyert a konzol mögötti rész: maszk tartó 11:02
Ádám Reiner
Ádám Reiner 3 hónapja
háát.. ott a címben is ... Mindenre is ... COVID-ra is 😃
Leg Eleke
Leg Eleke 5 hónapja
@tranceformeeer Igen abszolút rossz design és funkció szempontjából is. Sajnos ez több modelnél is így van megoldva.
tranceformeeer
tranceformeeer 5 hónapja
@Leg Eleke Az nekem is egybol feltunt es szerintem nagyon fura. Mintha azt a kozepkonzolt oda ratettek volna nemes egyszeruseggel... Ott azt nagyon nem talaltak el, raadasul kanyargaszas kozben meg kicsuszhatnak onnan cuccok amik nem csak hogy zavarnak, de a bort is tonkreteszi...
Leg Eleke
Leg Eleke 5 hónapja
Értelmetlen az a tartó rész. :)
Tamás Bakos
Tamás Bakos 6 hónapja
Outlander Phev lesz? Vagy az már tulzás?
Dàniel
Dàniel 6 hónapja
Szerintem abszolút lehet hasonlítani a Volvot a Mercihez meg a Bmwhez
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
ezt még lehet, de a kinai 4hengereseket? az egy vicc egy X5 höz képest
Dániel Horváth
Dániel Horváth 5 hónapja
@Unbaised csak ülj be egy új S90-be!
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@negrusz! Örülj, hogy ilyen családba születtél! Az almát ne hasonlítsd össze a dinnyével!
Tamás Rusznák
Tamás Rusznák 5 hónapja
@negrusz ez a 3asnak kunkurense. Felesleges egy 5öshöz hasonlítani. :)
László Tóth
László Tóth 6 hónapja
Alkatrész árban igen.
olivers70
olivers70 6 hónapja
A computer adata lehet nem hiteles! Lásd a Lukács Lászlo volvo tesztet!!!!
Dávid Kozma
Dávid Kozma 5 hónapja
Hiteles lehet az is meg ez is. Attól függ mennyit töltögetsz
Tamás Rusznák
Tamás Rusznák 6 hónapja
Nekem hiteles az adat.:) visszatankolások is igazolják.
And Saa
And Saa 6 hónapja
6 éves autó és már ki van repedve az ajtókárpit
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
volvo, gyorsan öregszik , ha bőrt akarsz ami 15 évesen sem reped ki akkor Alfa ! Maserati!
Dávid Kozma
Dávid Kozma 5 hónapja
@Mate Simko nekem 250.000... tökéletes a bőr
Tamás Rusznák
Tamás Rusznák 6 hónapja
@Tamás Szoboszlai sajnos volvo betegség, az előző holland tulaj sose ápolta... egyébként az ajtó kárpit az nincs kirepedve a varrás olyan.
Tamás Szoboszlai
Tamás Szoboszlai 6 hónapja
Az a vezetőülés ülés oldala, ami kirepedezett...de tényleg nem jellemző..
Mate Simko
Mate Simko 6 hónapja
Érdekes, nem jellemző pedig. Az enyém sötétbarna kéttónusú bőr, és semmi baja 240.000nél.
Hunor Buday
Hunor Buday 6 hónapja
A volvok hyrid busz is 2012-ben jelent meg. Gondolom ezért találták ki az autóknál is. A volvo buszba egy 5000-es motor van és egy kis villany motor.
Kuti Bálint
Kuti Bálint 6 hónapja
Egy egyedi autó egyedi bemutatása. Köszönöm! 😃
László Tóth
László Tóth 6 hónapja
A "telefongombok" a navi billentyűzete is.
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
én imádtam a cégesben az ilyen gombokat , nem kell elővenni és úgy tudszt tárcdázni:)
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
László Tóth! Igazad van. Teljesen át kellett volna írni a navi programját. Ez volt az egyszerűbb megoldás.
Ede Szőnyi
Ede Szőnyi 6 hónapja
Mi is ezt a v60 plugin hybrid ez néztük egy V70 után de végül kényelmi szempontokból (mert a v70-be nem fértünk be) egy XC60 lett ezzel a D5 motorral és kézi váltóvalvszerelve. Az XC60 ezzel az automata összkerék hajtással egy kényelmes szép ”hajó„. A v70-esünkben spárta közepén adta meg magát a turbo és akkor 400.000 km volt benne és a gyári turbo volt benne.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
Bizony!
szilagyi0613
szilagyi0613 6 hónapja
Az első ami eszembe jutott, h benzinkúton vigyázni kellhet a szorgalmas kutasokkal nehogy félretankoljon a zöld rendszám láttán :D
lucas 24
lucas 24 3 hónapja
Majd fejre álltok megöltök pár embert a gyorsulási mániátokkal.
Valentine Dirk
Valentine Dirk 5 hónapja
@Levora Sándor Nem is én erőlködtem a gyorsulással
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Valentine Dirk Bocsi! A T8 utazó autónak készült. A T9 nem felturbózva, extraként adja ezeket az adatokat, hanem benne van a szériaárában, A körtét a körtével hasonlítsd, ne a naranccsal!
Valentine Dirk
Valentine Dirk 5 hónapja
@Levora Sándor Főleg,hogy 230-nál megáll a tudomány a T8-nál ,én pedig a Veloce-mel faképnél hagyom.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@szilagyi0613 Bocs! Nem akartalak megbántani! Minden jót! :-D
pados pados
pados pados 6 hónapja
azt nem értem hogy miért nem tudnak olyan generátort kifejleszteni ami menet közbe feltöltené a akkukat akkor amikor megy a diesel motor?
Garázs Géza
Garázs Géza 2 hónapja
de , ez olyan , el is romlik benne , és aranyáron van
yodamester10
yodamester10 5 hónapja
Miért ne töltené?Én Golf GTE-vel járok és 5 variációt állíthatsz be.Tisztán elektromos,hibrid,akku töltöttség tartása,akku töltése álló vagy menet közben és van a GTE mód mikor a 150 lóerőre rádobja a 102 lóerős elektromotort.Ha menet közben töltök autó úton 90-100 között kb 2km alatt 1km beletölt és 4-5 deci benzinnel eszik többet.
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
pados pados! Ennek az autónak is van olyan üzemmódja, hogy a robbanómotor tölti az akkumulátort. Te hát az általad óhajtott generátor bele van építve. Ha kicsit figyelmesebben végignézed a videót, az első harmadban, amikor az üzemmódokról van szó, ezt meg is említik. Legközelebb figyelmesebben!
Attila Nagy
Attila Nagy 6 hónapja
@pados pados Az örökmozgó olyan gép, ami több munkát végez, mint amennyi energiát felvesz a környezetétől. Olvass utána! Ez még az amcsiknak sem sikerült.
Péter Juhász
Péter Juhász 6 hónapja
Feltaláltad a dízel-elektromos meghajtást, amit a vasút majd 70 éve használ, gratulálok! Egyébként ha dízelből csinálunk áramot az miért is lenne jobb, fogyasztási szempontból? Akkor pont annyival többet fogyasztana, mint amennyi áramot termelne. Az energia nem lesz magától, az a nagy helyzet...
Róbert Bakó
Róbert Bakó 6 hónapja
Volvo for life. Ez az autó gyönyörű!
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Illés Bence Nekem S90 T8. Alább nem adom! :-D
Nagy Gergő
Nagy Gergő 5 hónapja
@May the DeepHouse Be With You kőlt is a suli nak adomázozunl te nyalpgato a pc ès csesztet cs
Nagy Gergő
Nagy Gergő 5 hónapja
@May the DeepHouse Be With You kő is xd
Levora Sándor
Levora Sándor 5 hónapja
@Gergely Both Ne haragudj! A kínai tulajdon előtt a Volvo már gyártott sokkal szarabbakat is. Igaz, akkor amerikai volt a tulajdonos. A világhírű Nokiát (tudom, hogy nem svéd!!!!) is az amerikaiak tették tönkre. Az egész Európai Uniót az amerikaiak teszik tönkre. Ezt neked is érezned kell! Ébredj már fel!
kotzka8
kotzka8 5 hónapja
@Gergely Both A Volvo-val a kilencvenes évek óta a legjobb dolog ami történt, hogy megvette a Geely. Ugyan úgy a Volvo fejleszt, csak most kap rá pénzt is, nem úgy mint a Ford-tól.
fattila92
fattila92 6 hónapja
jó hangja van a korai D5-nek is, de ez a kétturbós swirles D5 (D6🤔) még inkább odab*** 🇸🇪
Peter Molnar
Peter Molnar 5 hónapja
@Péczely Patrik köszi a pontosítást, én is az új tulajdonos "érájára" gondoltam :)
Péczely Patrik
Péczely Patrik 5 hónapja
@Peter Molnar Rohastul nem GEELY fejlesztés, saját motorja a Volvonak
Peter Molnar
Peter Molnar 6 hónapja
@Kereskedő Tippek kínai (Geely) motor max 4 henger, ez még a régi svéd 5 hengeres motor
vlasbolm
vlasbolm 6 hónapja
D3-ast hasznalok, örökre marad. Imádom
Kereskedő Tippek
Kereskedő Tippek 6 hónapja
🇨🇳
Peter Dobrovodský
Peter Dobrovodský 6 hónapja
2.
Roland Hatta
Roland Hatta 5 hónapja
Menj játszani!
Bálint Gergő
Bálint Gergő 6 hónapja
@Peter Dobrovodský az a vesztesek helye... Én 1. akarok lenni
Peter Dobrovodský
Peter Dobrovodský 6 hónapja
Ne csüggedj te is lehetsz még 2.
Bálint Gergő
Bálint Gergő 6 hónapja
@Peter Dobrovodský vicces vagy. Vagy ha tényleg annyi, akkor az baj
Peter Dobrovodský
Peter Dobrovodský 6 hónapja
37 es te?
Csányi Áron
Csányi Áron 6 hónapja
amúgy VOlVO the best
Márton Lánczi
Márton Lánczi 6 hónapja
True
Következő
Volvo V60 T6 Inscription AWD teszt
38:15